Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kilka uwag nad obecném powstaniem w Polsce

Hasło główne:
Borkowski, Karol (1802-1865)
Tytuł:
Kilka uwag nad obecném powstaniem w Polsce
Wariant tytułu:
Kilka uwag nad obecnym powstaniem w Polsce
Autorzy:
Borkowski, Karol (1802-1865)
Temat:
Powstanie styczniowe (1863-1864)
Rok wydania:
1863
Wydawca:
Paryż : [s. n.], (Paryż : w Druk. Litogr. Renou et Maulde)
Opis fizyczny:
23 s. ; 23 cm
Uwagi:
Estr XIX. 2 wyd. t. 2 s. 457
Biblioteka Hist.-Wojsk
B.W. Kraków
Biblioteka Wojsk. Inst. Historycznego
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01030nam##2200241#i#4500
001 1742201698910
003 WA 33
005 20231130093503.8
008 981002s1863####fr#####g#####|000#0#pol#c
040 %a WA N %c WA N %d WA 33
100 1 %a Borkowski, Karol %d (1802-1865).
245 1 0 %a Kilka uwag nad obecném powstaniem w Polsce / %c przez Karola Borkowskiego.
246 3 3 %a Kilka uwag nad obecnym powstaniem w Polsce
260 %a Paryż : %b [s. n.], %c 1863 %e (Paryż : %f w Druk. Litogr. Renou et Maulde).
300 %a 23 s. ; %c 23 cm.
510 4 %a Estr XIX. 2 wyd. %c t. 2 s. 457.
561 %a Biblioteka Hist.-Wojsk.
561 %a B.W. Kraków.
561 %a Biblioteka Wojsk. Inst. Historycznego.
650 # 9 %a Powstanie styczniowe (1863-1864)
655 # 9 %a Publicystyka polska %y 19 w.
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742201698910 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
KXIX 1217
Sygnatura:
M MG 1217
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies