Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Geschichte des Feldzuges von 1815 : Waterloo

Hasło główne:
Charras, Jean Baptiste Adolphe (1810-1865)
Tytuł:
Geschichte des Feldzuges von 1815 : Waterloo
Autorzy:
Charras, Jean Baptiste Adolphe (1810-1865)
Temat:
Napoleon I (cesarz Francuzów ; 1769-1821)
Bitwa pod Waterloo (1815)
Wojny napoleońskie (1803-1815)
Rok wydania:
1858
Wydawca:
Dresden : R. Kuntze
Opis fizyczny:
VIII, 543, [1] s. : mapy ; 19 cm
Uwagi:
Alf. got
B.W. Kraków
Biblioteka Naukowa SG
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01159cam##22002417##4500
001 1742201672208
003 WA 33
005 20231130093358.7
008 901211s1858####gw#####g######000#0#ger##
040 %a DLC %c DLC %d WA 33
100 1 %a Charras, Jean Baptiste Adolphe %d (1810-1865).
245 1 0 %a Geschichte des Feldzuges von 1815 : %b Waterloo / %c vom Charras.
260 %a Dresden : %b R. Kuntze, %c 1858.
300 %a VIII, 543, [1] s. : %b mapy ; %c 19 cm.
505 0 # %a Zawiera: Fünf Pläne und Karten zur Geschichte des Feldzuges von 1815 : Waterloo. - [2], 13 s., [5] k. map. złoż.
546 %a Alf. got.
561 %a B.W. Kraków.
561 %a Biblioteka Naukowa SG.
600 0 9 %a Napoleon %b I %c (cesarz Francuzów ; %d 1769-1821)
650 9 %a Bitwa pod Waterloo (1815)
650 9 %a Wojny napoleońskie (1803-1815)
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742201672208 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
KXIX 1000
Sygnatura:
M MG 1000
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies