Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nauka w służbie ekspansji i rewizjonizmu (Osterschung)

Hasło główne:
Szłapczyński, Józef
Tytuł:
Nauka w służbie ekspansji i rewizjonizmu (Osterschung)
Autorzy:
Szłapczyński, Józef
Walichnowski, Tadeusz (1928-2005)
Temat:
Nauka - Niemcy (Republika Federalna)
Polityka
Niemcy
RFN
Rok wydania:
1969
Wydawca:
Warszawa : Interpress
Seria:
Fakty, Problemy, Opinie
Opis fizyczny:
218, [1] s. ; 23 cm
Uwagi:
Bibliogr
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01137nam#a2200289#i#4500
001 1742101449670
003 WA 33
005 20240205211051.9
008 070620s1969####pl###########|000#0#pol##
035 %9 REKON4
080 %a 327(430.1):001
100 1 %a Szłapczyński, Józef.
245 1 0 %a Nauka w służbie ekspansji i rewizjonizmu (Osterschung) / %c Józef Szłapczyński, Tadeusz Walichnowski.
260 %a Warszawa : %b Interpress, %c 1969.
300 %a 218, [1] s. ; %c 23 cm.
490 1 %a Fakty, Problemy, Opinie
504 %a Bibliogr.
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1945-1989
650 9 %a Nauka %z Niemcy (Republika Federalna)
650 9 %a Polityka
651 9 %a Niemcy
651 9 %a RFN
700 1 # %a Walichnowski, Tadeusz %d (1928-2005).
830 0 %a Fakty, Problemy, Opinie
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742101449670 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K16 205657
Sygnatura:
M MG 205657
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny
Nr inwentarza:
K16 205745
Sygnatura:
M MG 205745
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies