Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Michał Sędziwój (1566-1636) : życie i pisma

Hasło główne:
Bugaj, Roman (1922-2009)
Tytuł:
Michał Sędziwój (1566-1636) : życie i pisma
Autorzy:
Bugaj, Roman (1922-2009)
Temat:
Sędziwój, Michał (1566-1636)
Alchemicy
Polska
Rok wydania:
1968
Wydawca:
Wrocław ; Warszawa ; Kraków : Zakład Narodowy im. Ossolińskich
Opis fizyczny:
327, [2] s., [2] k. tabl., [18] s. tabl. : faks., portr
Uwagi:
Streszcz. w jęz. niem
Bibliogr. s. [280]-304
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01060nam|a2200265|i#4500
001 1742000560989
003 WA 33
005 20231206211947.9
008 080101s1968#######||||g#||||||||#||xx##|
035 %a REKON3-BWOP-2008
040 %d WA 33
100 1 %a Bugaj, Roman %d (1922-2009).
245 1 0 %a Michał Sędziwój (1566-1636) : %b życie i pisma / %c Roman Bugaj.
260 %a Wrocław ; %a Warszawa ; %a Kraków : %b Zakład Narodowy im. Ossolińskich, %c 1968.
300 %a 327, [2] s., [2] k. tabl., [18] s. tabl. : %b faks., portr.
500 %a Streszcz. w jęz. niem.
504 %a Bibliogr. s. [280]-304.
600 1 9 %a Sędziwój, Michał %d (1566-1636)
648 9 %a 1501-1600
648 9 %a 1601-1700
650 9 %a Alchemicy
651 9 %a Polska
655 9 %a Biografia
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000560989 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 250031
Sygnatura:
M MG 250031
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
stan dobry
Dostępny
Nr inwentarza:
K8 250032
Sygnatura:
M MG 250032
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies