Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wybrane zagadnienia ekonomii politycznej : materiały pomocnicze dla słuchaczy wyższych szkół oficerskich

Tytuł:
Wybrane zagadnienia ekonomii politycznej : materiały pomocnicze dla słuchaczy wyższych szkół oficerskich
Współtwórcy:
Łysko, Stanisław. Opracowanie
Żmuda, Jan. Redakcja
Rok wydania:
1968
Wydawca:
Warszawa : Wydaw. Min. Obrony Narod
Opis fizyczny:
411, [1] s. : err., tab
Uwagi:
Bibliogr
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00930nam|a2200241#i#4500
001 1742000534361
003 WA 33
005 20231206065644.3
008 070101s1968#######||||g#||||||||#||xx##|
035 %a REKON3-BWOP-2007-002554
080 %a 355.208.31"1968"
080 %a 355.254.3(438)"1968"::355.263.9"1968"
245 0 0 %a Wybrane zagadnienia ekonomii politycznej : %b materiały pomocnicze dla słuchaczy wyższych szkół oficerskich / %c Oprac. Stanisław Łysko [et al.] ; red. Jan Żmuda.
260 %a Warszawa : %b Wydaw. Min. Obrony Narod., %c 1968.
300 %a 411, [1] s. : %b err., tab.
504 %a Bibliogr.
700 1 %a Łysko, Stanisław. %e Opracowanie
700 1 %a Żmuda, Jan. %e Redakcja
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000534361 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Pomoce naukowe
990 %a Szkoły oficerskie
990 %a Ekonomia

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 252105
Sygnatura:
M MG 252105
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
K8 252104
Sygnatura:
M MG Arch. 252104
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies