Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Teoria organizacji i zarządzania jako dyscyplina nauki

Hasło główne:
Krzemień, Stanisław
Tytuł:
Teoria organizacji i zarządzania jako dyscyplina nauki
Autorzy:
Krzemień, Stanisław
Temat:
Zarządzanie
Rok wydania:
1972
Wydawca:
Poznań : Wyższa Szkoła Oficerska Służb Kwatermistrzowskich
Opis fizyczny:
[2], 23 s
Uwagi:
WSOSK wewn. 198/75
[Maszyn. powiel.]
Bibliogr
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00961nam|a2200241#i#4500
001 1742000530285
003 WA 33
005 20231206064500.8
008 070101s1972#######||||g#||||||||#||xx##|
035 %a REKON3-BWOP-2007-000504
080 %a 355.208.312 :: 65.01
080 %a 65.01 (075)
100 1 %a Krzemień, Stanisław.
245 1 0 %a Teoria organizacji i zarządzania jako dyscyplina nauki / %c Stanisław Krzemień ; Wyższa Szkoła Oficerska Służb Kwatermistrzowskich im. Mariana Buczka. Cykl Systemów Kierowania.
260 %a Poznań : %b Wyższa Szkoła Oficerska Służb Kwatermistrzowskich, %c 1972.
300 %a [2], 23 s.
500 %a WSOSK wewn. 198/75.
500 %a [Maszyn. powiel.].
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Zarządzanie
700 1 %a Krzemień, Stanisław.
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000530285 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
B2 348207
Sygnatura:
M MG 348207
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
B2 348206
Sygnatura:
M MG Arch. 348206
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies