Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wstęp do psychoanalizy

Hasło główne:
Freud, Sigmund
Tytuł:
Wstęp do psychoanalizy
Autorzy:
Freud, Sigmund
Współtwórcy:
Kempnerówna, S. Tłumaczenie
Zaniewicki, W. Tłumaczenie
Bychowski, Gustaw. Redakcja
Temat:
Freud Sigmund
Psychoanaliza
Rok wydania:
1935
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo J.Przeworskiego
Opis fizyczny:
580, [3] s. ; 19 cm
Uwagi:
Oryg.: "Vorlesungen zur Einführung in die Psychoanalyse"
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00911nam|a2200241#i#4500
001 1742000166282
003 WA 33
005 20231205225420.8
008 091018s1935####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
035 %a ZWARTM21-BWOP2000028506
041 1 # %a pol %h ger
100 1 %a Freud, Sigmund.
245 1 0 %a Wstęp do psychoanalizy / %c Zygmunt Freud ; przekł. S. Kempnerówny i W. Zaniewickiego pod red. Gustawa Bychowskiego.
260 %a Warszawa : %b Wydawnictwo J.Przeworskiego, %c 1935.
300 %a 580, [3] s. ; %c 19 cm.
500 %a Oryg.: "Vorlesungen zur Einführung in die Psychoanalyse".
600 1 9 %a Freud Sigmund
650 9 %a Psychoanaliza
700 1 %a Kempnerówna, S. %e Tłumaczenie
700 1 %a Zaniewicki, W. %e Tłumaczenie
700 1 %a Bychowski, Gustaw. %e Redakcja
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000166282 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
SZ 26625
Sygnatura:
M MG 34855
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny
Nr inwentarza:
SZ 99873
Sygnatura:
M MG 170121
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies