Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Umocnienia obronne w warunkach współczesnych

Hasło główne:
Milewicz, Franciszek
Tytuł:
Umocnienia obronne w warunkach współczesnych
Autorzy:
Milewicz, Franciszek
Współtwórcy:
Zamiar, Zenon. Recenzja
Temat:
Fortyfikacje - historia - 1951-1991 r.
Umocnienia polowe - historia - 1951-1991 r.
Rok wydania:
1998
Wydawca:
Wrocław : WSO
Opis fizyczny:
96 s. : rys., schem. ; 21 cm
Uwagi:
Bibliogr
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00868nam|a2200217#i#4500
001 1742000137175
003 WA 33
005 20231205222937.0
008 091018s1998####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
035 %a ZWARTM21-BWOP1999022861
041 0 # %a pol
100 1 %a Milewicz, Franciszek.
245 1 0 %a Umocnienia obronne w warunkach współczesnych / %c Franciszek Milewicz ; recenzent Zenon Zamiar ; Wyższa Szkoła Oficerska im. Tadeusza Kościuszki. Wydział Inżynierii Wojskowej.
260 %a Wrocław : %b WSO, %c 1998.
300 %a 96 s. : %b rys., schem. ; %c 21 cm.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Fortyfikacje %x historia %z 1951-1991 r.
650 9 %a Umocnienia polowe %x historia %z 1951-1991 r.
700 1 %a Zamiar, Zenon. %e Recenzja
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000137175 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
B8 1050015
Sygnatura:
M MG 1050015
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
B8 1050014
Sygnatura:
M MG Arch. 1050014
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies