Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Nędza historycyzmu : z dodaniem fragmentów autobiografii

Hasło główne:
Popper, Karl Raimund
Tytuł:
Nędza historycyzmu : z dodaniem fragmentów autobiografii
Autorzy:
Popper, Karl Raimund
Współtwórcy:
Żerski, Stanisław. Wstęp
Temat:
Historiozofia
Metodologia
Nauki społeczne
Rok wydania:
1984
Wydawca:
Warszawa : "Krąg"
Seria:
Biblioteka Kwartalnika Politycznego "Krytyka" ; [t. 7]
Opis fizyczny:
XI, [3], 103, [2] s. ; 20 cm
Uwagi:
Oryg.: "The poverty of historicism"
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01039nam|a2200265#i#4500
001 1742000051443
003 WA 33
005 20231205211833.4
008 091017s1984####pl#||||g#|||||a||#||pol#d
035 %a ZWARTM21-BWOP1994003445
041 1 # %a pol %h eng
080 %a 141.826 : 303
100 1 %a Popper, Karl Raimund.
245 1 0 %a Nędza historycyzmu : %b z dodaniem fragmentów autobiografii / %c Karl R.Popper ; słowo wstępne Stanisław Żerski ; [tł. z ang.].
260 %a Warszawa : %b "Krąg", %c 1984.
300 %a XI, [3], 103, [2] s. ; %c 20 cm.
490 1 %a Biblioteka Kwartalnika Politycznego "Krytyka" ; %v [t. 7]
500 %a Oryg.: "The poverty of historicism".
650 9 %a Historiozofia
650 9 %a Metodologia
650 9 %a Nauki społeczne
700 1 %a Żerski, Stanisław. %e Wstęp
830 0 %a Biblioteka Kwartalnika Politycznego "Krytyka" %v [t. 7]
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1742000051443 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K16 230410
Sygnatura:
M MG 230410
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies