Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Historia kuchni polowej na kulinarnym zapleczu armii świata od starożytności do współczesności

Hasło główne:
Fiedoruk, Andrzej (1957- )
Tytuł:
Historia kuchni polowej na kulinarnym zapleczu armii świata od starożytności do współczesności
Autorzy:
Fiedoruk, Andrzej (1957- )
Współtwórcy:
Wydawnictwo SBM. wydawca, nakładca (publisher) - osoba lub organizacja odpowiadająca za całość procesu wydawniczo-produkcyjnego
Temat:
Aprowizacja wojenna
Kucharze
Kuchnie polowe
Kwatermistrzostwo
Logistyka wojskowa
Żołnierze
Żywienie w warunkach polowych
Bezpieczeństwo i wojskowość
Historia
Rok wydania:
2024
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo SBM
ISBN:
9788383481852
Opis fizyczny:
303, [1] strona ; 22 cm
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02815cam#a2200841#i#4500
001 1743503300074
003 WA 33
005 20240711150044.2
008 240328s2024####pl#####g#####|000#0#pol#d
020 %a 9788383481852
040 %a LUBL M %c LUBL M %d LUBL M %d KOSZ W %d WR M %e PNN %d WA 33
045 2 %b c0331 %b d1945
046 %k 2024
090 1 %a NAUKI O BEZPIECZEŃSTWIE / EKONOMIKA, LOGISTYKA WOJSKOWA %y 22/00 %2 WA 33
100 1 %a Fiedoruk, Andrzej %d (1957- ). %e Autor
245 1 0 %a Historia kuchni polowej na kulinarnym zapleczu armii świata od starożytności do współczesności / %c Andrzej Fiedoruk.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo SBM, %c 2024.
300 %a 303, [1] strona ; %c 22 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
648 9 %a 400-301 p.n.e.
648 9 %a 300-201 p.n.e.
648 9 %a 200-101 p.n.e.
648 9 %a 100-1 p.n.e.
648 9 %a 1-100
648 9 %a 101-200
648 9 %a 201-300
648 9 %a 301-400
648 9 %a 401-500
648 9 %a 501-600
648 9 %a 601-700
648 9 %a 701-800
648 9 %a 801-900
648 9 %a 901-1000
648 9 %a 1001-1100
648 9 %a 1101-1200
648 9 %a 1201-1300
648 9 %a 1301-1400
648 9 %a 1401-1500
648 9 %a 1501-1600
648 9 %a 1601-1700
648 9 %a 1701-1800
648 9 %a 1801-1900
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1901-1914
648 9 %a 1914-1918
648 9 %a 1918-1939
648 9 %a 1939-1945
650 9 %a Aprowizacja wojenna
650 9 %a Kucharze
650 9 %a Kuchnie polowe
650 9 %a Kwatermistrzostwo
650 9 %a Logistyka wojskowa
650 9 %a Żołnierze
650 9 %a Żywienie w warunkach polowych
655 9 %a Opracowanie
658 %a Bezpieczeństwo i wojskowość
658 %a Historia
710 2 # %a Wydawnictwo SBM. %e Wydawca %4 pbl
852 0 1 %a 48OMNIS_ZNO %6 991003833815407663
852 0 1 %a 48OMNIS_KUT %6 991001201316007768
852 0 1 %a 48OMNIS_MPL %6 991002640067005069
852 0 1 %a 48OMNIS_BPW %6 991053880707708207
852 0 1 %a 48OMNIS_KBP %6 991053230159208412
852 0 1 %a 48OMNIS_MCK %6 991000422429207667
852 0 1 %a 48OMNIS_WBP %6 991053369357908414
856 4 # %u https://opac.cbw.wp.mil.pl/site/recorddetail/1743503300074 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-8348-185-2

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
K8 488108
Sygnatura:
22/00 WD-NB 488108
Status:
Wypożyczona
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Stan fizyczny:
nowa
Niedostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies