Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison of parmesan cheese drying course by means of regression methods

Tytuł:
Comparison of parmesan cheese drying course by means of regression methods
Autorzy:
Szczepanik, M.
Sobczak, P.
Mazur, J.
Zawislak, K.
Nadulski, R.
Wesolowska-Janczarek, M.
Domagala, D.
Grochowicz, J.
Zukiewicz-Sobczak, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/9839.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Katedra Zastosowań Matematyki i Informatyki
Źródło:
Colloquium Biometricum; 2016, 46
1896-7701
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies