Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Application of the statistical model for evaluation of the influence of drying methods on the mechanical properties of carrot

Tytuł:
Application of the statistical model for evaluation of the influence of drying methods on the mechanical properties of carrot
Zastosowanie modelu statystycznego dla układów czynnikowych do oceny wpływu metod suszenia na zmiany cech mechanicznych marchwi
Autorzy:
Michalski, A.
Stepien, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/9789.pdf
Data publikacji:
2008
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Katedra Zastosowań Matematyki i Informatyki
Tematy:
statistical model
application
drying method
mechanical property
carrot
Źródło:
Colloquium Biometricum; 2008, 38
1896-7701
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies