Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wplyw Ca2+ plus na zawartosc witaminy C, prowitaminy A i ksantofili w owocach wybranych odmian papryki ostrej

Tytuł:
Wplyw Ca2+ plus na zawartosc witaminy C, prowitaminy A i ksantofili w owocach wybranych odmian papryki ostrej
The effect of Ca2+ plus on the content of vitamin C, provitamin A and xanthophylls in hot pepper fruits
Autorzy:
Perucka, I.
Materska, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/9731920.pdf
Data publikacji:
2004
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
zawartosc ksantofili
papryka ostra
zawartosc witaminy C
papryka Bronowicka Ostra
papryka Cyklon
zawartosc beta-karotenu
wplyw nastepczy
papryka Tornado
jony wapnia
odmiany roslin
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 4; 1933-1939
0365-1118
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies