- Tytuł:
-
Zawartość wybranych związków biologicznie aktywnych w różnych odmianach brokułów (Brassica oleracea var. Italica)
The content of chosen biologically active compounds in different cultivars of broccoli (Brassica oleracea var. Italica) - Autorzy:
- Zalewska-Korona, M.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/9731567.pdf
- Data publikacji:
- 2004
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
brokul wloski
zmiany ilosciowe
substancje biologicznie czynne
brokuly
warzywa kapustne
sulforafan
blanszowanie
zawartosc
Brassica oleracea var.italica
odmiany roslin - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 4; 2033-2038
0365-1118 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł