- Tytuł:
-
Zmiany uwodnienia mięsa podczas dojrzewania
Changes in hydration of meat during the ageing process - Autorzy:
-
Dolatowski, Z.J.
Twarda, J.
Dudek, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/9727374.pdf
- Data publikacji:
- 2004
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
uwodnienie
bydlo czarno-biale
chlonnosc wodna
dojrzewanie miesa
przechowywanie zywnosci
tkanka miesniowa
mieso - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 4; 1595-1606
0365-1118 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł