Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Bezpieczeństwo żywności, pasz i żywienia - znaczenie jakości handlowej dziczyzny, ze szczególnym uwzględnieniem chorób dzików

Tytuł:
Bezpieczeństwo żywności, pasz i żywienia - znaczenie jakości handlowej dziczyzny, ze szczególnym uwzględnieniem chorób dzików
Food, feed and nutrition safety – the importance of commercial quality of vension with special emphasis on wild boars diseases
Autorzy:
Palubicki, J.
Twaruzek, M.
Blajet-Kosicka, A.
Grajewski, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/960365.pdf
Data publikacji:
2012
Wydawca:
Wyższa Szkoła Zarządzania Środowiskiem w Tucholi
Źródło:
Zarządzanie Ochroną Przyrody w Lasach; 2012, 06
2081-1438
2391-4106
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies