Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Comparison and adaptation of automatic evaluation metrics for quality assessment of re-speaking

Tytuł:
Comparison and adaptation of automatic evaluation metrics for quality assessment of re-speaking
Autorzy:
Wołk, K.
Korzinek, D.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/952950.pdf
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie. Wydawnictwo AGH
Tematy:
speech
re-speaking
machine translation
evaluation
Źródło:
Computer Science; 2017, 18 (2); 129-144
1508-2806
2300-7036
Język:
angielski
Prawa:
CC BY: Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Re-speaking is a mechanism for obtaining high-quality subtitles for use in live broadcasts and other public events. Because it relies on humans to perform the actual re-speaking, the task of estimating the quality of the results is non- trivial. Most organizations rely on human effort to perform the actual quality assessment, but purely automatic methods have been developed for other similar problems (like Machine Translation). This paper will try to compare several of these methods: BLEU, EBLEU, NIST, METEOR, METEOR-PL, TER, and RIBES. These will then be matched to the human-derived NER metric, commonly used in re-speaking. The purpose of this paper is to assess whether the above automatic metrics normally used for MT system evaluation can be used in lieu of the manual NER metric to evaluate re-speaking transcripts.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies