Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Alkaline trypsin from the viscera and heads of Engraulis anchoita: partial purification and characterization

Tytuł:
Alkaline trypsin from the viscera and heads of Engraulis anchoita: partial purification and characterization
Autorzy:
Lamas, D.L.
Yeannes, M.I.
Massa, A.E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/951322.pdf
Data publikacji:
2017
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Tematy:
alkaline protease
trypsin
viscera
head
Engraulis anchoita
purification
proteinase activity
ethylenediaminetetraacetic acid
sodium dodecyl sulphate-polyacrylamide gel electrophoresis
proteolytic enzyme
Źródło:
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology; 2017, 98, 2
0860-7796
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies