Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sensory characteristics of two parsley (Petroselinum sativum ssp. crispum L.) cultivars depending on storage conditions

Tytuł:
Sensory characteristics of two parsley (Petroselinum sativum ssp. crispum L.) cultivars depending on storage conditions
Ocena sensoryczna lisci dwoch odmian pietruszki naciowej (Petroselinum sativumssp. crispum L.) w zaleznosci od warunków przechowywania
Autorzy:
Sitarek, M.
Radzanowska, J.
Wtulich, J.
Dobrzynski, J.
Gajewski, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/950895.pdf
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Źródło:
Annals of Warsaw University of Life Sciences - SGGW. Horticulture and Landscape Architecture; 2015, 36
1898-8784
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies