- Tytuł:
-
Jakość białka koncentratów otrzymanych różnymi metodami z nasion grochu odmiany Piast
Protein quality of concentrates obtained by various methods from peas cv. Piast - Autorzy:
-
Baraniak, B.
Niezabitowska, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/9303795.pdf
- Data publikacji:
- 2004
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
koncentraty bialkowe
bialko
nasiona
groch
metody otrzymywania
groch Piast
jakosc
zawartosc aminokwasow
odmiany roslin - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 4; 1557-1566
0365-1118 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł