Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ blanszowania na zawartość związków terpenowych w wybranych odmianach pietruszki korzeniowej (Petroselinum crispum)

Tytuł:
Wpływ blanszowania na zawartość związków terpenowych w wybranych odmianach pietruszki korzeniowej (Petroselinum crispum)
The effect of blanching on the content of terpenoids in selected cultivars of parsley roots (Petroselinum crispum)
Autorzy:
Jabłońska-Ryś, E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/9296508.pdf
Data publikacji:
2004
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
zwiazki terpenowe
pietruszka Alba
pietruszka Eagle
pietruszka korzeniowa
zmiany ilosciowe
Petroselinum crispum
korzenie
blanszowanie
zawartosc
pietruszka Berlinska
pietruszka Omega
odmiany roslin
Źródło:
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 4; 2039-2044
0365-1118
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies