Carrot is a vegetable of great importance to our country. Poland is a major carrot producer in Europe. Therefore, carrot turnover, and especially quality control and its utilization, are of great importance. So far, there has been only one division of carrot into three quality categories, accepted within the European Union. The method of assessment is time-consuming and subjective. There is no method, however, which would be quick in realization and objective. Below, we proposed a quantitative carrot assessment method in the form of quality indicator and studied interdependency between carrot quality and measurable carrot colour discriminant. The indicator allows taking into consideration factors, which are decisive as regards carrot utilization.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00