- Tytuł:
-
Straty białka ogólnego i energii netto laktacji w zależności od technologii konserwacji pasz z górskich użytków zielonych
Losses of total protein and net lactation energy as depedent on preservation technology of forages from mountain grassland - Autorzy:
-
Radkowski, A.
Grygierzec, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/9258056.pdf
- Data publikacji:
- 2004
- Wydawca:
- Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Tematy:
-
straty bialka
pasze
siano
tereny gorskie
kiszonki
metody produkcji
produkcja
laktacja
uzytki zielone
bialko ogolne
konserwowanie pasz
straty energii - Źródło:
-
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio E. Agricultura; 2004, 59, 3; 1429-1436
0365-1118 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł