The paper considers the development of the pig market in Poland. The article presents pork production and consumption in households. The analysis covered production costs, stock structure and pig exports in EU countries. Tabular, graph and descriptive method were used in the analysis of data. The paper use secondary data which source was meat market and MSO. The research shows that Poland occupies in the production of swine fifth position after Germany, Denmark, France and Spain. In Poland, in recent years, there has been a drop in the pig population, which were mainly the result of growing competition on international markets and the spread of ASF.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00