- Tytuł:
-
Model otwartych innowacji w przemyśle spożywczym – skala i znaczenie zjawiska
Model of open innovation in the food industry – the scale and importance of the phenomenon - Autorzy:
- Juchniewicz, M.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/879951.pdf
- Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
- Tematy:
-
przemysl spozywczy
innowacje
model otwartych innowacji
klastry
wspolpraca
przedsiebiorstwa
dzialalnosc innowacyjna - Źródło:
-
Zagadnienia Ekonomiki Rolnej; 2014, 3
0044-1600
2392-3458 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł