Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Model otwartych innowacji w przemyśle spożywczym – skala i znaczenie zjawiska

Tytuł:
Model otwartych innowacji w przemyśle spożywczym – skala i znaczenie zjawiska
Model of open innovation in the food industry – the scale and importance of the phenomenon
Autorzy:
Juchniewicz, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/879951.pdf
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Tematy:
przemysl spozywczy
innowacje
model otwartych innowacji
klastry
wspolpraca
przedsiebiorstwa
dzialalnosc innowacyjna
Źródło:
Zagadnienia Ekonomiki Rolnej; 2014, 3
0044-1600
2392-3458
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies