Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Optimum kapitałowe w ocenie rentowności wybranych przedsiębiorstw branży mięsnej

Tytuł:
Optimum kapitałowe w ocenie rentowności wybranych przedsiębiorstw branży mięsnej
Capital optimum in assessing the viability of the selected companies in the meat industry
Autorzy:
Bereznicka, J.
Pawlonka, T.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/879342.pdf
Data publikacji:
2014
Wydawca:
Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
Tematy:
mieso
przetworstwo miesa
przedsiebiorstwa
struktura kapitalu
rentownosc przedsiebiorstw
wskazniki struktury kapitalu
wskazniki rentownosci
kapital wlasny
Źródło:
Zagadnienia Ekonomiki Rolnej; 2014, 3
0044-1600
2392-3458
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies