- Tytuł:
-
Optimum kapitałowe w ocenie rentowności wybranych przedsiębiorstw branży mięsnej
Capital optimum in assessing the viability of the selected companies in the meat industry - Autorzy:
-
Bereznicka, J.
Pawlonka, T. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/879342.pdf
- Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy
- Tematy:
-
mieso
przetworstwo miesa
przedsiebiorstwa
struktura kapitalu
rentownosc przedsiebiorstw
wskazniki struktury kapitalu
wskazniki rentownosci
kapital wlasny - Źródło:
-
Zagadnienia Ekonomiki Rolnej; 2014, 3
0044-1600
2392-3458 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł