- Tytuł:
-
Wartość odżywcza białka i tłuszczu serów gouda i tylżycki
The nutritional value of protein and fat in the Gouda and Tilsit cheeses - Autorzy:
-
Korolczuk, J.
Cieslakowa, D.
Szkilladz, W.
Luczynska, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/878059.pdf
- Data publikacji:
- 1978
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
sery
ser gouda
ser tylzycki
wartosc odzywcza
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
oznaczanie zawartosci - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1978, 29, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł