Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Celowość i możliwości wzbogacania produktów zbożowych w Polsce

Tytuł:
Celowość i możliwości wzbogacania produktów zbożowych w Polsce
Celesoobraznost' i vozmozhnost'obogashhanija khlebnykh produktov v Pol'she
Purposefulness and possibilities of cereal enrichment in Poland
Autorzy:
Bartnik, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/878010.pdf
Data publikacji:
1963
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
produkty zbozowe
wzbogacanie zywnosci
Polska
dodatki do zywnosci
mleko w proszku
witaminy grupy B
witamina D
skladniki mineralne
cereal product
food enrichment
Polska
food additive
milk powder
B-group vitamin
vitamin D
mineral component
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1963, 14, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies