- Tytuł:
-
Zawartość i skład błonnika w różnych stadiach wegetacji warzyw
Kolichestvo i sostav drevesina v razlichnykh vegetativnykh stadijakh ovoshhejj
The content and composition of crude fiber in the various stages of vegetation of vegetables - Autorzy:
-
Klimczak, Z.
Piekarska, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/877939.pdf
- Data publikacji:
- 1957
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
blonnik
zawartosc blonnika
marchew
kalarepa
rzodkiewka
szpinak
okres wegetacji
sklad ilosciowy
sklad jakosciowy
dietary fibre
dietary fibre content
carrot
kohlrabi
radish
spinach
vegetation period
quantitative composition
qualitative composition - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1957, 08, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł