Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawartość i skład błonnika w różnych stadiach wegetacji warzyw

Tytuł:
Zawartość i skład błonnika w różnych stadiach wegetacji warzyw
Kolichestvo i sostav drevesina v razlichnykh vegetativnykh stadijakh ovoshhejj
The content and composition of crude fiber in the various stages of vegetation of vegetables
Autorzy:
Klimczak, Z.
Piekarska, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877939.pdf
Data publikacji:
1957
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
blonnik
zawartosc blonnika
marchew
kalarepa
rzodkiewka
szpinak
okres wegetacji
sklad ilosciowy
sklad jakosciowy
dietary fibre
dietary fibre content
carrot
kohlrabi
radish
spinach
vegetation period
quantitative composition
qualitative composition
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1957, 08, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies