Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metoda absorpcyjna spektrometrii atomowej (AAS) oznaczania zawartości kadmu i ołowiu w produktach mleczno-zbożowych, zbożowych i konserwach warzywno-mięsnych dla dzieci do lat 3

Tytuł:
Metoda absorpcyjna spektrometrii atomowej (AAS) oznaczania zawartości kadmu i ołowiu w produktach mleczno-zbożowych, zbożowych i konserwach warzywno-mięsnych dla dzieci do lat 3
OBOZNACHANIE SODERZHANIJA KADMIJA I SWINCA W MOLOCHNO-ZERNOBYKH PRODUKTAKH, KHLEBNYKH I OWOSHHNO-MJASNYKH KONCERWAKH, PREDNAZNACHENYKH DETJAM DO 3 LET, METODOM ABSORBCIONNOJJ ATOMNOJJ SPEKTROMETRIJJ (AAS)
CADMIUM AND LEAD DETERMINATION IN MILK-CEREAL PRODUCTS, CEREALS AND VEGETABLE-MEAT CANNED FOOD FOR CHILDREN AGED UP TO 3 YEARS BY THE METHOD OF ATOMIC ABSORPTION SPECTROMETRY (AAS)
Autorzy:
Jedrzejczak, R.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877869.pdf
Data publikacji:
1988
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
metody absorpcyjne
spektrometria atomowa
oznaczanie
kadm
olow
przetwory mleczne
produkty zbozowe
zywienie czlowieka
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1988, 39, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies