Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Jakość miodów pszczelich handlowych na podstawie znaczenia ich składników niecukrowych. Część I. Badanie chemiczne i biologiczne miodów

Tytuł:
Jakość miodów pszczelich handlowych na podstawie znaczenia ich składników niecukrowych. Część I. Badanie chemiczne i biologiczne miodów
Opredelenie kachestva torgovykh pchelinykh medov na osnovanii issledovanija ikh ne sakharistykh ehlementov. Chast I. Khimicheskoe i biologicheskoe issledovanie medov
Commercial honey quality appraisal on the basis of nonsugar components content. Part I. Chemical and biological analysis of honey
Autorzy:
Andrelowicz, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877640.pdf
Data publikacji:
1966
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1966, 17, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies