- Tytuł:
-
Badania zawartości jodu w mleku i produktach mlecznych
ISSLEDOWANIJA SODERZHANIJA IODA W MOLOKE I MOLOCHNYKH PRODUKTAKH
DETERMINATIONS OF IODINE IN MILK AND DAIRY PRODUCTS - Autorzy:
-
Bulinski, R.
Marzec, Z.
Koktysz, N. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/877620.pdf
- Data publikacji:
- 1988
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
jod
mleko
przetwory mleczne
produkcja mleka
mleko skondensowane
mleko w proszku
dieta - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1988, 39, 3
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł