Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ odmiany i wielkości główek na zawartość witaminy C w świeżej i mrożonej kapuście brukselskiej

Tytuł:
Wpływ odmiany i wielkości główek na zawartość witaminy C w świeżej i mrożonej kapuście brukselskiej
WLIJANIE PODWIDA I WELICHINY KOCHANOW NA SODERZHANIE WITAMINA C W SWEZHEJJ I MOROZHENNOJJ BRJUSSEL’SKOJJ KAPUSTE
THE EFFECT OF THE VARIETY AND SIZE OF FRESH AND FROZEN BRUSSELS SPROUTS ON VITAMIN C CONTENT
Autorzy:
Kmiecik, W.
Lisiewska, Z.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877581.pdf
Data publikacji:
1989
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1989, 40, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies