Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartość odżywcza 5 gatunków pieczywa rynkowego wyprodukowanego w 1968 r. na terenie Warszawy. Cz. I. Zawartość składników podstawowych i mineralnych

Tytuł:
Wartość odżywcza 5 gatunków pieczywa rynkowego wyprodukowanego w 1968 r. na terenie Warszawy. Cz. I. Zawartość składników podstawowych i mineralnych
Pitatel'naja cennost' 5 vidov hlebobulocnyh izdelii vyrabatyvaemyh v 1958 gody v varszave
The nutritional value five kinds of market bread produced in Warsaw in 1968. Part I.
Autorzy:
Trzebska-Jeske, I.
Rutkowska, U.
Glowacka, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877536.pdf
Data publikacji:
1970
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
wartosc odzywcza
pieczywo
gatunki
rok 1968
Warszawa
skladniki mineralne
zawartosc skladnikow mineralnych
ocena
sucha masa
bialko
tluszcz
blonnik
popiol
wapn
fosfor
zelazo
sod
potas
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 6
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies