Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zastosowanie chromatografii gazowej do oznaczania kwasu benzoesowego i sorbowego w napoju pomarańczowym i koncentracie pomidorowym

Tytuł:
Zastosowanie chromatografii gazowej do oznaczania kwasu benzoesowego i sorbowego w napoju pomarańczowym i koncentracie pomidorowym
Application of gas chromatography for determination of benzoic acid and sorbic acid in orange drink and tomato concentrate
Autorzy:
Giryn, H.
Gruszczynska, Z.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877453.pdf
Data publikacji:
1990
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
chromatografia gazowa
kwas mlekowy
kwas sorbowy
zawartosc
koncentrat pomidorowy
odzysk
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1990, 41, 5-6
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies