Tytuł pozycji:
Charakterystyka wykorzystania wybranych substancji krioochronnych w zamrażaniu i przechowywaniu żywności
- Tytuł:
-
Charakterystyka wykorzystania wybranych substancji krioochronnych w zamrażaniu i przechowywaniu żywności
Characteristics of the use of chosen cryoprotectants in freezing and storage of food
- Autorzy:
-
Kozłowicz, K.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/8773661.pdf
- Data publikacji:
-
2012
- Wydawca:
-
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
- Źródło:
-
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria; 2012, 11, 3-4; 13-24
1644-0684
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie