Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Metoda jodometryczna oznaczania zawartości cyny Cz. II. Modyfikacja jodometrycznej metody oznaczania za wartości cyny

Tytuł:
Metoda jodometryczna oznaczania zawartości cyny Cz. II. Modyfikacja jodometrycznej metody oznaczania za wartości cyny
Iodometriceskii metod opredelenija soderzhanija olova. II cast – modifikacija iodometriceskogo metoda opredelenija soderzhanija olova
A iodometric method for the assay of tin contents II. A modification to the iodometric method for the assay of the contents of tin
Autorzy:
Fitak, B.
Rajpert, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877295.pdf
Data publikacji:
1970
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
zawartosc cyny
metoda oznaczania
metoda jodometryczna
srodki spozywcze
cyna
pH
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies