Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ niektórych czynników analitycznych na wyniki równoczesnego oznaczania ołowiu, cynku, miedzi, kadmu metodą absorpcyjnej spektrofotometrii atomowej w wybranych produktach spożywczych Cz. II. Badanie wpływu pierwiastków towarzyszących, prostoliniowości krzywych wzorcowych oraz sposobów kalibracji

Tytuł:
Wpływ niektórych czynników analitycznych na wyniki równoczesnego oznaczania ołowiu, cynku, miedzi, kadmu metodą absorpcyjnej spektrofotometrii atomowej w wybranych produktach spożywczych Cz. II. Badanie wpływu pierwiastków towarzyszących, prostoliniowości krzywych wzorcowych oraz sposobów kalibracji
Effect of certatn analysis factors on the results of simultaneous determination of lead, zinc, copper and cadmium by the method of absorption atom spectrophotometry in selected food products. Part II. Study of the effects of associated elements, rectilinearity of standard curves and methods of calibration
Autorzy:
Brzozowska, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877268.pdf
Data publikacji:
1977
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
oznaczanie
olow
cynk
miedz
kadm
produkty spozywcze
spektrometria atomowa
kalibracja
sok pomaranczowy
soki warzywne
mleko
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1977, 28, 4
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies