- Tytuł:
-
Jakość mikrobiologiczna przetworów owocowych
Mikrobiologicheskoe kachestvo fruktovyh konservov
Microbiological quality of fruit preserves - Autorzy:
-
Maciejeska, K.
Windyga, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/877236.pdf
- Data publikacji:
- 1979
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
przetwory owocowe
przetwory pasteryzowane
jakosc
badania mikrobiologiczne
pobieranie probek
oznaczenia
mikroorganizmy
drozdze
plesnie - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1979, 30, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł