Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wartość odżywcza żyta i jego przetworów. Część III. Doświadczalne ustalanie mierników przyjętych do badań biologicznych nad wartością odżywczą żytnich produktów młynarskich

Tytuł:
Wartość odżywcza żyta i jego przetworów. Część III. Doświadczalne ustalanie mierników przyjętych do badań biologicznych nad wartością odżywczą żytnich produktów młynarskich
Pitatel'naja cennost' rzhi e eja produktov pererabotki. Chast' III
Nutritive value of rye and rye products. Part III
Autorzy:
Bartnik, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877216.pdf
Data publikacji:
1964
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1964, 15, 1
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies