Tytuł pozycji:
Metoda oznaczania bacytracyny w mleku, mięsie, jadalnych narządach zwierząt rzeźnych i w jajach drobiu
- Tytuł:
-
Metoda oznaczania bacytracyny w mleku, mięsie, jadalnych narządach zwierząt rzeźnych i w jajach drobiu
A method of bacitracin determination in milk, meat, edible u organs of slaughtered animals and poultry eggs
- Autorzy:
-
Rybinska, K.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/877152.pdf
- Data publikacji:
-
1974
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1974, 25, 2
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie