- Tytuł:
-
Badania nad wartością odżywczą produktów spożywczych
Investigations of the nutritive value of food products Part I. Nutritive value of soup concentrates - Autorzy:
-
Rutkowska, U.
Wartanowicz, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/877108.pdf
- Data publikacji:
- 1975
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
wartosc odzywcza
produkty spozywcze
badania naukowe
zupy
koncentraty zup
skladniki mineralne
witaminy
zawartosc bialka
zawartosc skladnikow mineralnych - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1975, 26, 4
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł