Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Określenie aktywności dekarboksylazy histydynowej oraz poziomu wolnej histydyny i histaminy w tkance mięsnej ryb

Tytuł:
Określenie aktywności dekarboksylazy histydynowej oraz poziomu wolnej histydyny i histaminy w tkance mięsnej ryb
Determination of histidine decarboxylase activity and free histadine and histamine levels in fish meat
Opredelenie aktivnosti gistidinovojj dekarboksilazy a takzh urovija svobonogo gistidina i gistamina v mjasnoja tkani ryb
Autorzy:
Ganowiak, Z.
Gajewska, R.
Lipka, E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/877046.pdf
Data publikacji:
1990
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
histydyna
histamina
szprot
zatrucia pokarmowe
ryby swieze
ryby mrozone
zagrozenie zdrowia
wyniki badan
badania mikrobiologiczne
metody badan
dekarboksylaza
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1990, 41, 1-2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies