- Tytuł:
-
Odwoławcze metody oznaczania niektórych metali w środkach spożywczych. Część I. Metody oznaczania ołowiu
Methods of determination of certain metals in food products. Part I. Methods of lead determination - Autorzy:
-
Chojnicka-Brzozowska, B.
Sokolowska, R. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/877001.pdf
- Data publikacji:
- 1975
- Wydawca:
- Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Tematy:
-
olow
zawartosc olowiu
metody oznaczania
srodki spozywcze
absorpcja atomowa
metodyka badawcza - Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1975, 26, 1
0035-7715 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł