Niektóre zagadnienia dotyczące powstawania doświadczalnej martwicy wątroby u szczurów na tle niedoborów pokarmowych. I. Działanie martwicotwórcze różnych drożdży krajowych. Zapobieganie martwicy za pomocą uzupełniania diety drożdżowej białkiem mieszanym
Niektóre zagadnienia dotyczące powstawania doświadczalnej martwicy wątroby u szczurów na tle niedoborów pokarmowych. I. Działanie martwicotwórcze różnych drożdży krajowych. Zapobieganie martwicy za pomocą uzupełniania diety drożdżowej białkiem mieszanym Nekotorye voprosy otnosjashhiesja k vozniknoveniju ehksperimentalnogo nekroza pocheni u keys na fone kormovykh nedoborov. I. Nekrozotvornoe dejjstvie raznykh drozhzhejj mestnogo proizvodstva. Predokhranenie ot nekroza pri pomoshhi raznoobraznogo smeshannogo belka Selected problems of experimental dietary liver necrosis in rats. I. Necrogenic effect of some Polish yeasts. Prevention of necrosis by supplementing the yeast diet with mixed protein
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00