Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Badanie zawartości fluoru i ołowiu w wybranych warzywach i owocach uprawianych w zasięgu emisji tych pierwiastków przez wate szkła gospodarczego (HSG) "Irena" w Inowrocławiu

Tytuł:
Badanie zawartości fluoru i ołowiu w wybranych warzywach i owocach uprawianych w zasięgu emisji tych pierwiastków przez wate szkła gospodarczego (HSG) "Irena" w Inowrocławiu
ISSLEDOWANIE SODERZHANIJA FTORA I SWINCA W IZBRANNYKH OBOSHHAKH I FRUKTAKH WYRASHHEWAEMYKH W ZONE EHMISSII EHTIKH EHEMENTOW STEKOL’NYM ZAWODOM IZGOTOWLIWAEMYM KHOZJAJJSTWENNOE STEKLO (HSG) „IRENA” W G. INOWROCLAW
DETERMINATION OF FLUORINE AND LEAD IN CERTAIN VEGETABLES AND FRUIT RAISED IN THE RANGE OF EMISSION OF THESE ELEMENTS BY THE IRENA HOUSEHOLD GLASS PLANT IN INOWROCŁAW
Autorzy:
Zommer-Urbanska, S.
Topolewski, P.
Kuczynska, I.
Wojciech, P.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/876960.pdf
Data publikacji:
1989
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1989, 40, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies