Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ warunków przechowywania na wartość odżywczą koncentratu zupy grochowej. Cz. I. Zawartość lizyny przyswajalnej

Tytuł:
Wpływ warunków przechowywania na wartość odżywczą koncentratu zupy grochowej. Cz. I. Zawartość lizyny przyswajalnej
Vlijanie uslovii hranenija koncentrata gorohovogo supa na ego pitatelnye svoistva
The effects of storage on the nutritive value of dehydrated pea soups I. The contents of available lysine
Autorzy:
Kakowska-Lipinska, I.
Muszkatowa, B.
Trzebska-Jeske, I.
Szkilladziowa, W.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/876954.pdf
Data publikacji:
1970
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
przechowywanie zywnosci
zupy
zupa grochowa
zawartosc lizyny
zawartosc lizyny przyswajalnej
warunki przechowywania
zawartosc wody
maka grochowa
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1970, 21, 3
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies