Wartość żywieniowa tłuszczów wystepujących w trzech podstawowych posiłkach młodzieży akademickiej PITEL’NAJA CENNOST’ ZHIROW, WYSYUPAJUSHIKH W TREKH OSNOWNYKH EDAKH STUDENCHESKOJJ MOLODEZHI NUTRITIONAL VALUE OF FATS IN THREE BASIC DAILY MEALS OF UNIVERSITY STUDENTS
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00