Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wolne i związane aminokwasy w mięsie i wątrobie dorsza bałtyckiego

Tytuł:
Wolne i związane aminokwasy w mięsie i wątrobie dorsza bałtyckiego
Svobodnye i svjazanye aminokisloty v mjase i pecheni Baltijjskojj treski
Free and combined aminoacids in the flesh and liver of Baltlc cod
Autorzy:
Dabrowski, T.
Ganowiak, Z.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/876839.pdf
Data publikacji:
1958
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Tematy:
dorsz baltycki
wolne aminokwasy
aminokwasy endogenne
bialka miesa
watroba rybia
chromatografia bibulowa
aminokwasy egzogenne
prolina
kwas glutaminowy
Baltic cod
liver
fish meat
free amino acid
exogenous amino acid
meat protein
paper chromatography
proline
glutamic acid
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1958, 09, 6
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies