Tytuł pozycji:
Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin, używanych do konserwowania mięsa. Część I. Wpływ rozpuszczalnika zastosowanego do ekstrakcji na odtwarzalność metody
- Tytuł:
-
Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin, używanych do konserwowania mięsa. Część I. Wpływ rozpuszczalnika zastosowanego do ekstrakcji na odtwarzalność metody
Kolichestvennoe opredelenie antibiotikov gruppy tertraciklina primenjaemykh dlja konservirovanija mjasa. Chast' I. Vlijanie rastvoritela, primenjaemogo pri ehkstrakcii, na otobrazhenie rezul'tatov poluchennykh po nashemu metodu
Quantitative determinantion of tetracycline antibiotics used for meat preservation. Part I. Effect of the solvent used for extraction reproducibility of results
- Autorzy:
-
Rutczynska-Skonieczna, E.
- Powiązania:
-
https://bibliotekanauki.pl/articles/876704.pdf
- Data publikacji:
-
1964
- Wydawca:
-
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
- Źródło:
-
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1964, 15, 2
0035-7715
- Język:
-
polski
- Prawa:
-
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
-
Biblioteka Nauki
-
Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie