Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin, używanych do konserwowania mięsa. Część I. Wpływ rozpuszczalnika zastosowanego do ekstrakcji na odtwarzalność metody

Tytuł:
Ilościowe oznaczanie antybiotyków z grupy tetracyklin, używanych do konserwowania mięsa. Część I. Wpływ rozpuszczalnika zastosowanego do ekstrakcji na odtwarzalność metody
Kolichestvennoe opredelenie antibiotikov gruppy tertraciklina primenjaemykh dlja konservirovanija mjasa. Chast' I. Vlijanie rastvoritela, primenjaemogo pri ehkstrakcii, na otobrazhenie rezul'tatov poluchennykh po nashemu metodu
Quantitative determinantion of tetracycline antibiotics used for meat preservation. Part I. Effect of the solvent used for extraction reproducibility of results
Autorzy:
Rutczynska-Skonieczna, E.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/876704.pdf
Data publikacji:
1964
Wydawca:
Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego. Państwowy Zakład Higieny
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny; 1964, 15, 2
0035-7715
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies